Komolyan le vagyok döbbenve! Az előző kellemes, édesburgis tapasztalataimból kiindulva, gondoltam, újra bekebelezünk ebből a finomságból. Malacsültet készítettem, az volt a terv, hogy ehhez lesz köretként.
Pár napja vettem 3 nagy gumót. A konyhában tároltam, a hűtőbe ugyebár nem lehet betenni, mert 10 fok alatt a benne lévő cukor, átalakul keményítővé...állítólag.
Szóval, konyhában tárolva. Küllemre teljesen jó volt, semmi külsérelmi nyom. Pucolom, tök jól néz ki, semmi baja. Szép, egységes felületű, narancssárga. Tehát még csak nem is gyanakodtam, meg sem fordult a fejemben. Elkezdtem sütni, és az első ellenőrzésnél láttam, hogy valami kicsapódásféle van rajta...közelebbről megnézve a kicsapódás penész kinézetű volt. Hát, dobtam egy hátast, most sem értem, hogy mi történt, ha valaki látott már ilyet, szóljon bátran. Roppant gusztustalan, mutatom:
Szóval, ki vagyok borulva, oda a finom vacsora! :(